Rekisteröintisopimus

Liittyessäsi TARH- radioharrastajien keskustelu alueelle sitoudut olemaan lähettämättä foorumille viestejä, jotka ovat herjaavia, uhkaavia, seksuaalisia, rasistisia, jonkun henkilön yksityisyyttä loukkaavia tai minkä tahansa lain vastaisia. Tekijänoikeuksin suojatun materiaalin lähettäminen foorumille on kiellettyä mikäli et itse ole tekijänoikeuden haltija tai sinulla ei ole tekijänoikeuden haltijan lupaa materiaalin lähettämiseen.

Spämmääminen, ketjukirjeet ja mainostaminen joka ei liity keskustelun sisältöön eivät myöskään ole sallittuja.

Foorumin ylläpitäjiä/valvojia ei voida pitää vastuullisena keskustelualueella esitetyistä tiedoista eikä ylläpito takaa tietojen paikkansapitävyyttä. Viestin sisällöstä on vastuussa vain ja ainoastaan sen lähettäjä. Käyttäjien lähettämät viestit kuvaavat vain kyseisen yksilön mielipiteitä eivätkä millään tapaa foorumin ylläpidon kantaa. Jokainen jäsen on vain itse vastuussa viesteistään ja käytöksestään.

Ylläpidolla / valvojilla on täysi oikeus poistaa ja muokata viestejä, jotka rikkovat yllämainittuja herjaavia, uhkaavia, seksuaalisia, rasistisia, jonkun henkilön yksityisyyttä loukkaavia tai minkä tahansa lain vastaisia.

Tarh- radioharrastajien ei tulisi käyttää OIKEAA ETU- JA SUKUNIMEÄÄN. Rekisteröityessä tulee myös valita käyttäjätunnus, jota käytetään vain foorumille kirjautumiseen. Täytä myös oikea sähköpostiosoitteesi, jotta pystyt vahvistamaan tunnuksesi ylläpidon hyväksyttyä sen. Voit estää sähköpostiosoitteen näkymisen muille jäsenille ylläpitoa lukuun ottamatta. Vahvistettuasi tunnuksen pystyt lisäämään muita tietoja profiiliisi niin halutessasi.

Käyttäjätunnus on vain henkilökohtaiseen käyttöön. Et saa käyttää toisen jäsenen tunnusta, etkä myöskään saa luoda kuin yhden tunnuksen itsellesi.

Jokaisen viestin yhteydessä tallennetaan lähettäjän IP-osoite, jota voidaan käyttää foorumille pääsyn estämiseen. Näin toimitaan kuitenkin vain räikeimmissä sääntörikkomuksissa. Ylläpidolla on täysi oikeus poistaa ja estää ilmoittamatta käyttäjätunnuksia, jotka rikkovat yleisiä foorumin sääntöjä.

Ylläpito / valvojat päättää harkintansa mukaan kaikkien sellaisten asioiden sallimisesta tai kieltämisestä, joita ei ole tässä erikseen mainittu.