Yli - Maaria kutsuu ja kuuntelee

Hei!

En tiedä sitten kuinka paljon mahtaa olla yli - Maarian alueella Turun seudulla radioharrastajia PMR446 - radiotaajuuden parissa. Kuitenkin koettelen näin internetin avulla herättää radiotaajuuksia Turun alueella uudelleen jos vaikka porukkaa olisi niin voisimme pitää jokin lauantai tai sunnuntai jonkinlaiset radioyhteyskokeilun ihan vain testailun merkeissä mihin ja mistä saakka kuulunee nykypäivänä.

Eli lyhyesti valitset PMR446 - radiopuhelimen kanavista Ch8 ja huutele " Yleiskutsu tässä asema peikko, kuuleeko ketään? " jolloin joku kuulee kutsusi ja vastaa " Täällä peikko2, Lieto kuulee peikko aseman hyvin…! "

Hei!

Pientä elon merkkejä on kuultu PMR446 7Ch ctcss 20 mutta vain rakennusmiehiä siis mielenkiintoista varmasti on kuuntelijoita enemmän. Ei kai tässä voi muuta kuin ihmetellä sitten vaan!

oisko siinä ideaa että tekis sellaisen osion mihin laittais kuuluvuus raportteja kun on linkkien alla siellä Turun suunnalla?

Hei!

No joo voisi tuollaisen tehdä tuossa eilen kokeilin Jäkärlän suunnilta tänne Yli- Maariaan 2.3Km tuli puhtaasti.

Moi,

Mä voisin koitaa huomenissa päivällä huudella tästä keskustan nurkilta, jos siellä Yli-Maariassa on joku kuuntelulla. Sijainti on 20100 -alueella ja aika korkealla, niin luulisi tulevan perille. Tänään olettaisin, että olit Bertta pemarikanavalla yhdeksän joskus neljän tienoilla iltapäivästä? Kuului tänne (toisaalle), mutta ei tullut perille sinne.

Hei!

Joo kuulin lähetteen TKU01-L FinFRN - radiolinkin kautta ch 7/20Ch ja tulit Ch9 Iso - Heikkilän FinFRN - radiolinkin kautta mutta en saanut selvää. Mutta yritellään huomenna uudelleen jos kuuluisi :slight_smile:

Juu, en ihmettele. Olin sen verran kuopassa, että tosiaan käsikapulalla kuului sen 17 sentin välein ja välillä ei kuulunut. Vaikea pitää paikoillaan, kun tangettia painaa :slight_smile: Lähinnä yritin kysellä että millä vermeillä raati ratsastaa ja mistä päin olette. Kuulin kuitenkin tämän Yli-Maarian ja sitä kautta bongasin tämän foorumin :slight_smile: Mihin aikoihin ja millä kanavilla päiviystätte?
Pmr kasi on aika täynnä meteliä päivisin (samaten 3, 4 ja 6). Siellä on jotain järjestyksenvalvojia, autokoulua (varsinkin näitä), ravintolaa, laivaa ja vaikka mitä. Kanavat 9-16 on aika rauhallisia olleet jopa virka-aikaan.

Hei!

Noilla FinFRN - radiolinkken kuuluvuus alueella eli Ch9 - Iso -Heikkilä tai Ch2/20Ch Vähäheikkilä noiden radiolinkkien kautaa pääsee tänne Ch7/20C - Yli - Maariaan ja aina poriin saakka. Eli Tänään tulit Ch9 - Iso - Heikkilän radiolinkin kautta tänne Yli - Maariaan. Voit myös suorilla huudella Beagle2:sta joka päivystelee kanavalla Ch9 :slight_smile:

Lisää nuosta FinFRN - radiolinkeista https://frn.fi