Tulevan kevään operaatio kukkulat 2019

Hei!

Arvon radioharrastajat etelä - suomen alueelta PMR446,CB ja RHA68 radiotaajuuksien mestarit ja uudet äänet olisiko aika piristää radiotaajuuksia tulevana kevään 2019 aikana. Eli vanhan ajan meininkiä kukkulat valtaamisen kunniaksi noin 1 - 2 tuntia säätilanteen myötä.

Olisi kivaa katsella meneekö entiset kilometrit rikki nykyaikana ja tietysti ajatellen myös tekniikan osaltakestävyyttä olosuhteista riippumatta sade,lumi ja kuuman osalta.

Kuitenkin on suotavaa huomio kalliot varsinkin jyrkät seinämäiset vuoret jotka voiva olla säästä riippumatta pitkälle toukokuun loppuun jäisiä.

Olisi kiva jos kirjoittaisitte mahdollisesti tämän viestin jatkoksi päivämäärän ja ajan milloin näitä radioyhteys kokeiluita suoritettaisi.

2 Likes

Moivaan kaikille.

On juu hiukan ollu hiljaiseloa täälläkinpäin, mutta mulle voisi sopia 17.3 . Ehkä siinä klo. 17.00 voisi olla mäellä. Ja RHA68 71.100 taajuus. Kuinkas muut?

2 Likes

Koitan ainakin jollain tapaa alkaa kanssa aktivoitumaan mäellä cb:llä ja rha68:lla mahdollisesti kulkee mukana myös pmr446-kapula

1 Like

Hei!

Täälläkin kevään aikana aktivoidutaan kunhan jäät lähtee…:grinning:

Saamari tuo päivä meni minulta aivan ohitse no joku toinen kerta sitten uudelleen…:sunglasses:

Marko kapula lenkille mukaan kavuten lähimmälle kukkulalle huutelemaan reippaasti…

täytyy jossain vaiheessa mennä kattelee tonne Hiitteenharjulle millainen mahdollisuus on mennä sinne, kesällä meinasin että aina kun lähtee fillaroimaan niin otan kapulan mukaan

Hei!

Juu minäkin aktivoidun noitarinkulan myötä joten sitten kuulunee RHA68,PM446 - radiotaajuuuksilla mekkalaa… :slight_smile:

Täältäkin löytyy RHA ja PMR, ja jos vain oppisin kusoilemaan :wink: , niin ei mulla mitään esteitä juuri ole mennä Turun lähiseudun (lähikuntien) mäille.

1 Like

Hei!

Koko kesä meni muissa jutuissa joten eipä paljon kerinnyt huutelemaan radiopuhelimella kuin FinFRN - palvelimen kautta.