Surecom sw-102 SWR - mittari

Hei!

Tuollainen SWR - mittari tuli tilattu antennien viilausta varten ja toivottavasti on toimiva.

Hinta oli 65 euroa plus postikulut.

laittele käyttö kokemuksia sitten kun oot ekan kerran kokeillut

Juuh tuossa katselin niin loppu viikosta tulee postitse englannista joten nopeasti näyttää posti kulkevan mutta yksi pieni muotoinen ongelma matkassa on osoite joka nyt pienen kirjoitus virheen myötä varmasti vaikuttaa jollain tavalla toimitusta.

Mutta katsellaan onko Suomen posti järjestelmä älykäs!

Hei!

S.W.R - mittari noudettu postista ja paketti avattu virrat tuli näyttöön ja nyt latauksessa niin pääsee illemalla koettelemaan S.W.R - mittauksia.

Hei!

Tänään testailin noiden kiinalaisten antenneja meinas silmät pudota päästä S.W.R - arvojen myötä eli 2.45 - 2.70 näytteli. 1/4 ground plane yllätti tyystin 1.01 arvoilla ja ekaksi en meinanut uskoa arvoa ja kokelin jokaiselle radiopuhelimella mitä löytys ja sama 1.01 näytti.

RG58 - kaapelin pituus noin 1.2 - 1.5Cm…

Hei!

1/4 ground plane yllätti tyystin 1.01 arvoilla? Joo eilisen mittaukset menivät uusiksi eli mittarin opiskelua vaatii lisää ja tein sitten eilen dipolin jossa kaksi 17 cm alumiini lankaa joten arvot meni tyystin uusiksi, SWR:t näytti 1.5 parhaimmillaan.

1/4 ground plane ei jostain kumman syystä näytellyt oikein ja arvelisin että syy on tuo todella vanha RG58 - kaapeli joten pitänee mennä kaapeli kaupoille.