TARH.FI - keskustelufoorumi

Eikö kukaan kirjoittele eikä lue!

Tässä sateisena yönä mietin taas näitä ja noita ja olen huomannut ettei kukaan paljonkaan lue tätä keskustelu foorumia eikä juurikaan kirjoittele mitään? Tätä keskustelu foorumia en ajatellut haudata vaikka kävi kyllä mielessä kun palvelimia siirsin suomeen tuossa kesän alussa.

Niin kuin tiedätte että ylläpidollisesti tämäkin sattuneen maksamaan ja ilmaiseksi saatte kirjoitella mielipiteenne, tällä keskustelu foorumilla on sana vapaa eikä tarvitse pelätä että äidinkielen lehtorit näitä lukisi.

En tahtoisi tätä sanoa mutta jos minä vain tänne kirjoittelen niin eihän tästä tule suomeksi sanottua " paskan vertaa " siis katsellaan tämä vuosi jos ei käyttäjiä kiinnosta kirjoitella niin sitten on toisena vaihtoehtona se ettei tämä keskustelu foorumi enää jatka.

Aiheita töki saa ehdotella ja myös aiheen välistä voi kirjoitella vai onko kenties pelkona anonyymisesti kirjoittelu josta voisi joku tuttu kenties tunnistaa? Minä en pelkää kirjoitella ja sanon vain etten ole mikään yliopistotason romaanin kirjoittelijan titteliä omaava henkilö.

Joten arvon käyttäjät arvostaisin sitä ettei luulla vaan kokeillaan reippaasti ennen kuin haukutaan sovellukset ja keskustelut aiheesta.

Lopuksi www-tekniikka antaa ja suo tiedon jakamisen vapaasti ja ilman pelkoa siitä että jokin " Trolli " alkaisi kiusamaan kirjoittelu tyylistä joita nyt sattuneen olemaan miljoonia jopa enemmänkin. Eli oliko se piste vaiko pilkku?

Toivottavasti tämä antaisi keskustelu aiheen?

1 tykkäys

Ite koitan aina kirjoittaa jotain kun aikaa on, sekä käyn tän katsomassa lähes tulkoon päivittäin että onko mitään uutta tapahtunut, kesällä on vaan niin paöjon kaikkea muuta tekemistä niin ei sitä kerkeä saatikka jaksa

1 tykkäys

Ite ja pyrin lukemaan myös täällä :+1: aina ku ehtii

1 tykkäys

Hei!

Juu kyllä no joo aikansa kutakin sitten löytävät tiensä tännekin varmaan.

Juu ei kiirettä kyllä minullakin noita kiireitä välillä on ettei oikein kerkeä mitään tekemään.

Koitan tässä aktivoitua vähän joka saralla että kerkeis tonne mäellä käymään ulkoiluttamassa kapuloita jossain vaiheessa niin viestiä tulee kyllä tänne sitten

1 tykkäys

Juu kyllähän tässä kesällä kerkee huutelemaan kunhan jalkani ovat 100% kunnossa… :sunglasses:

Nyt joutuu tässä pitää vähä hiljaiseloa koska iski flunssa päällensä niin ei meinaa ääntä irtoo niin turha mennä mäellä käymään

Juuh kesä flunssa on hieman paha tälläisellä ilmalla potea… Mut koitahan parantua!

Juu eipä tässä muu auta kait se tästä