TARH.FI - keskustelufoorumi

CAT S41 DS vaiko Zello puhelin ?

CAT S41 DS vaiko Zello puhelin ?

Joo tuli hankittua tuollainen CAT S41 DS - merkkinen älypuhelin joka osoittautui tällaisen radiopuhelinten harrastajan hyväksi siltä osin että kyseinen vekotin ohjelmoitavan ptt - napin myötä osoittautui Zelloa - käyttäen erittäin toiminnalliseksi. Koko on hyvä ja käteen sopiva eikä tarvitse pelätä että hajoaa liiallisesta puristuksesta.

cat-s41

Mahtava 5000 mAh akku
Vedenpitävä 2 metrin syvyyteen asti
Akun jakaminen muille laitteille

Vielä en ole löytänyt CAT S41 DS - mallin älypuhelimesta mitään moittivaa! Tätä mallia myy Gigantti, Elisa ja muut alan liikkeet…

1 tykkäys

Näin muutamien päivien käytön jälkeen en ole havainnut mitään yleistä ongelmaa Android - käyttöjärjestelmän osalta mitä tämäkin yksilö käyttää moottorinsa päällä ja Zello käytössä mitä mahtavin vaikka hinta nyt on hieman, suolainen niin sanon että tuleva käyttäjä ei pety.

1 tykkäys

Näin jatkoksi vielä että akun kesto on noin 4 -5 päivää riippuen mitä CAT - älypuhelimilla tekee ja paikannus on todella tarkkaa ja valokuvien laatu on kohtuullinen joten pieniä selfie kuvia voipi huoletta ottaa ja videoita.

Zello käytössä kyllä on osoittautunut todella toiminnalliseksi, ohjelmoitavan napin myötä ääni on todella selkeä niin pitääkin olla.

Android 9 - odotellen jos joskus tuohon päivittyy.